Introduction

Wij zijn een in 2000 opgericht werktuigbouwkundig ingenieursbureau dat een volledig diensten pakket levert op het gebied van apparaten & machinebouw, tooling & testing, stress engineering, projectmanagement, levering en oplevering. Binnen onze projecten werken wij als 1 team samen met onze opdrachtgevers vanaf de probleemanalyse tot en met oplevering. Pentacon richt zijn activiteiten op nieuwbouw, modificatie en onderhoud.

Organization

Junior Constructeur die graag opgenomen wil worden in een dynamisch team en zich wil specialiseren in de machinebouw (optioneel) maar vooral zijn energie wil krijgen van prettige collega’s en op termijn zelfstandige projecten durft aan te nemen.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn zeker voor startende / junior constructeurs concurrerend te noemen (bijvoorbeeld start salaris € 2600).

Bent je nog niet beschikbaar maar wel geïnteresseerd in onze organisatie en welke mogelijkheden Pentacon voor je in petto heeft durf dan vrijblijvend contact op te nemen met Pieter van Donselaar (HR) die je graag te woord wil staan tussen 9:00 en 21:00 uur.

Function

  • De junior constructeur werkt binnen een projectteam en draagt zorg voor het verder ontwikkelen, berekenen en productierijp maken van conceptontwerpen.
  • In teamverband op creatieve en realistische wijze machines, systemen en processen ontwerpen en verder uit ontwikkelen.

Requirements

  • afgeronde of dit jaar nog af te ronden opleiding HBO / TU Werktuigbouw
  • minimaal over 1-5 jaar werkervaring machinebouw of constructiebouw,
  • beschikt enige kennis of ervaring met 3D pakketten.
  • uiteraard goede en prettige mondelinge / schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden,
  • in bezit van VOL-VCA of bereid deze te behalen

Information

Pieter van Donselaar, 023-5514562 of via pvdonselaar@pentacon.nl

Application

Pieter van Donselaar, 023-5514562 of via pvdonselaar@pentacon.nl